Здравство Јагодина Политика

Јагодина добила скенер!

Председник ГО СНС, Никола Радосављевић јуче је дочекао скенер за Општу болницу у Јагодини, а све у складу са према ранијим договором који је имао са председником Србије, Александром Вучићем.

„Данас је велики дан за Јагодину. Прошло је нешто мање од четири месеца како је председник Србије, Александар Вучић обећао скенер за Јагодину. То је било приликом обиласка болнице у Деспотовцу када сам му указао да је скенер неопходан нашем здравственом центру. Наши грађани сада не морају ићи у неке друге градове. Сада имамо нешто што може да спаси нечији живот. Здрав човек има хиљаду жеља, а болестан само једну – да оздрави“ рекао је Радосављевић.

Најављене су и нове инвестиције и улагања на месту где је грудно одељење као и комплетна реконструкција целе болнице.

Видео: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=270123695160064&id=100064873052618

„Радићемо нови део до 3.000 квадрата на месту где је некадашње грудно одељење које ће бити срушено. Ради се паркинг простор у етажама. Завршићемо део болнице који је већ започет, али и комплетну реконструкцију целе болнице. Инвестиција је вредна између 30 и 40 милиона евра и захваљујући председнику Вучићу који је у најкраћем року испунио обећање везано за скенер, и ово обећање биће испуњено. Радови крећу средином наредне године. У последње две године обезбедили смо многе важне ствари, два санитета за Општу болницу и два санитета за Дом здравља, затим донацију од 100.000 е у опреми од турске агенције „Тика“, као и инкубатор за децу“ рекао је Радосављевић.

Никола Радосављевић
Фото: Инфоцентрала

Извор: Инфоцентрала

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.