Друштво Јагодина Политика

Рика и званично кандидат!

Саша Живковић-Рика данас је званично за наш портал потврдио да је његова изборна листа за изборе за савет месних заједница прихваћена.

Наиме сада већ чувени Рика за кога локална власт нема апсолутно никакво решење појавиће се на овим изборима у месној заједници Рибаре под редним бројем два. Имајући у виду да је Рибаре највећа месна заједница и да у истој није урађено скоро ништа у односу на оно што ова месна заједница заслужује, Рика као неко ко се доказао у свом опозиционом деловању има озбиљне изгледе за остваривање озбиљног резултата, а што да не и победе у својој месној заједници.

Томе треба додати и да је породица Живковић међу најстаријим породицама Рибара али и то да му је мајка пореклом са Косова и Метохије на чијој се територији и сам борио током рата 1999те године.


У краткој изјави за наш портал Живковић је изјавио следеће, његову изјаву преносимо у целости:

Рибарски кербери Драгана Марковића Палме довели су ову месну заједницу у стање безмало девастираног подручја уместо да се наша месна заједница сходно својој величини и позицији издигне у статус општине унутар града Јагодине. Улагање у школство, младе, спорт и радна места подређени су куповини гласова и стварању подела. Ево и сад пред изборе ту су машине које по Рибару раде по 25 сати дневно као они Палмини багери у Колубари. Тај сат рада вишка не може да надокнади досдашњи јавашлук месне заједнице којој је још 2017те истекао мандат. Али оставимо све то по страни, желим да овим путем позовем своје комшије да ме подрже и покажу да су протов власти која се врло лако уједини онда када су њихови интереси у питању. Ево Палма који целокупној опозицији па и мени нуди финансирање да нападам Снс а да њега не дирам, сада са тим истим Снс-ом иде у коалицију на нивоу месних заједница, а њиховом председнику даје плакету почаног грађанина. То је чак и Вучићу смешно. Зато су ови избори прилика за једну малу победу, да им покажемо шта ће бити на локалним, да им докажемо да их грађани више не желе. На крају крајева излазнист од мало преко 30% на прошлим изборима довољно говори у прилог тога да је Палма прошлост.“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.