Јагодина Ћуприја Деспотовац Друштво Екологија Параћин Регион Рековац Свилајнац

KОРОНА ВИРУС И ДЕЗИНФЕКЦИЈА НАМЕШТАЈА

Ових дана живимо у ванредом стању нападнути од Корона вируса од кога је једина одбрана одржавање личне хигијене и ДЕЗИНФЕКЦИЈА. Општи фокус је стављен на дезинфекцију руку и предмета опште употребе, али се заборавља на свакодневну употребу намештаја и његову дезинфекцију. Кад год ви и ваши укућани дођете у ваш дом, ваш намештај поприма све оно што сте собом донели споља. Дакле,требало би дезинфиковати и површине на којима седите,лежите,радите,одмарате, спавате и ви и ваши укућани!Поготово сада када смо изложени најотпорнијем вирусу у историји човечанства!
Дубинско прање Петровић из Јагодине се већ годинама бави дубинским прањем намештаја које ОБАВЕЗНО ОБУХВАТА И ДЕЗИНФЕКЦИЈУ како меблираног тако и свег осталог намештаја.

Дубинско прање и дезинфекција намештаја

Користе се искључиво проверени производи – оригинал, сертификовани,легало увезени,произведени у Русији.

Својим именом и традицијом компанија „Грасс“ из Руске Федерације гарантује најквалитетнију и најсигурнију заштиту вашег намештаја.Производи компаније „Грасс“ уништавају бактерије,вирусе,гљивице,гриње,вегетативне и спорогене облике свих микроорганизама,а да притом нису ни штетни ни алергогени на људе и животиње.

Све то уз професионалу примену и беспрекоран рад Дубинског прања Петровић из Јагодине које је и ексклузивни корисник ових производа.

Наравно да са свим до сада поменутим треба узети у обзир и ДЕЗИНФЕКЦИЈУ ваших аутомобила,у којима ви и ваша деца проводите време. Дубинско прање Петровић вам је и по том питању на располагању.
Дубинско прање Петровић ради на територији целог Поморавског округа са ГРАТИС доласком!

ЗАКАЖИТЕ ОДМАХ!!!

Контакт телефон: 0604643013

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *