Јагодина Друштво Политика

ЦИА главом мачке заражене Корона вирусом послала стравичну поруку Николи Радосављевићу

Данас је Јагодину потресла стравична сцена. Није у питању стање у јагодинској болници, нити број незапослених, као ни списак политички и рођачки запошљених на нивоу локалне самоуправе. У питању је глава мачке у дворишту председника јагодинских напредњака Николе Радосављевића. Гнусан чин за сваку осуду, без дилеме, сличан оном из кампање 2016те када је тадашњем опозиционару неко разбио излог. Али  хајде да целокупан догађај посматрамо из другог угла.

Незванично, кампања је почела! Званично, дело које је тужиоц оквалификовао као убиство и мучење животиња локални СНС је фабриковао у претњу локалном лидеру једне од странака које се боре за цензус у Јагодини. Ово је дефинитивно помпензнија вест од оног оружја које је пронађено у Јајинцима када је по шездесет седми пут предсесник Вучић избегао атентат.

Јасно је да су са 7% подршке слаби изгледи да би јагодински СНС могао да допринесе већој излазности на изборима у Јагодини. Палма се током целог мандата обраћао својим бирачима и његово бирачко тело је стабилно али то ипак није довољно да излазност, насупрот кампањи бојкота која предстоји, буде на задовољавајућем нивоу. Из тог разлога донета је унутарстраначка одлука да се човек задужен за привреду у Јагодини у јавности представи као жртва.

Читајући приручник за вештице неком „маркетиншком магу“ пало је на памет како да врати Радосављевића у жижу јавности. Пошто се поставља питање коме би то реално Радосављевић сметао, осим можда својим страначким колегама, нејасно je ко би то мамио и јурио Радосављевићеву мачку да би јој одсекао главу и тиме га застрашио. Притом на глави нема трагова крви што значи да је иста вероватно отрована или угинула од глади пре него што јој је одсечена глава. А то је и логично јер чак ни за потребе најшокантније сцене „главе коња у постељи у филму Кум“ коњ није био убијен за потребе филма већ је по речима Кополе глава наручена од фирме која се бави производњом хране за псе. Остаје питање ко је и од кога наручио главу мачке за потребе овог сценарија?

Нејасна је и порука овог одвратног чина? Значи ли ово да ће јагодински СНС бити политички обезглављен(наглашавамо не буквално већ политички доласком координатора из Београда који би у Јагодини водили кампању СНС-у уместо Радосављевића) или је ово само скривена порука јагодинског СНС-а Кинезима са пребивалиштем у Јагодини да ће гласањем за Снс у јагодинским ресторанима на сталном менију имати своја најпикантнија јела. Сендвичи више нису у моди, кинеско бирачко тело није мало а пут ка њему отворио је управо председник Вучић својим говором на кинеском.
А замислите тек какве би сцене потресале овај град да су избори којим случајем у новембру, за време свињокоља?!

У сваком случају, важно је нагласити да су отказани састанци градског одбора СНС-а и њиховог изборног штаба јер су напредњаци у страху да Радосављевић од данас има Корона вирус. УСКОРО ОПШИРНИЈЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *