Друштво Политика

Кад СНС-овци утихну. Рат кланова!

Познато је да су унутарстраначки обрачуни много суровији и крв(АВ)ији од међустраначких па тако, као што смо могли да видимо врло лако може доћи до помирења између Милана Стаматовића и Александра Вучића, “Деснице”, “Заветника” и либерала, Шешеља и Чанка. Међутим унутарстраначки сукоби, поготово уколико су засновани на борби за тржиште дроге и оружја не решавају се тек тако.

Неко је очигледно Небојши Стефановићу под јорган синоћ оставио одсечену главу омиљеног му коња или пса као најаву за оно што следи. А шта следи виђено је у случају “мастер Тома Бајчетинац“.

Дојучерашњи први посилни још увек некрунисаног брутално је напушен од оног коме је некрунисани амнестирао малог од убиства девојчице на пешачком прелазу. Контрамера српској верзији операције “Валкира” ступила је на снагу. Упаљена црвена лампица значи почетак рафалне паљбе из свих оружја а први метак испалио је  надрогирани Митровић. Већ ових дана се може очекивати и неки спектакуларни наслов Драгана Ј. Вучићевића којим се прави увертира за чишћење свега са чим је Небојша из Београда имао контакта.

Лажна диплома дала је малом Неши и лажни ауторитет па је угледајући се на свог политичког оца у криминалне активности увукао своју најближу родбину , тачније свог биолошког оца. И да све буде што сличније сценарију Френсиса Форда Кополе дошло је до издаје и судара кланова а Неши је с правом припалапа улога Фреда, недостојног сина и брата.

Било како било док ми ишчњкујемо расплет овог сицилијанског кримића с пажњом ћемо пратити Митровићеве твитове и Вучићевићеве наслове. А шта друго и радити у земљи безнађа?! Зима је, клизаво, влада грип, пола нације је слинаво а коре од банане могу бити врло опасне, поготово за непослушне напредњаке који сада, на свим нивоима, знају само једно-сви су заменљиви и у служби једног човека, а док је тако биће ту.

Остаје питање како ће се овај мафијашки сукоб одразити на јагодинске напредњаке и хоће ли Никола Радосављевић због својих приватних дилова постати јагодинска верзија напредњачког Фреда попут његовог пријатеља Небојше Стефановића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *